top of page
  • Снимка на автораПДС

"Справедливост за Видин" ще се бори за нов облик на крайдунавския град и областта

Актуализирано: 20.09.2023 г.


Снимка и видео: Източник: pogled.info


Политическо Движение Социалдемократи ще участва на предстоящите местни избори за кметове и общински съветници в гр. Видин и областта в Коалиция "Справедливост за Видин". Партньори на партията в местната коалиция са политическите организации "Левицата", "МИР", "Български социалдемократи" и "Български възход". Димитър Велков - лидер на коалицията, подчерта, че тя е единствената лява алтернатива във видинска област и ще работи за изваждане на общината от тежката демографска катастрофа в която се намира, като се подобри социалноикономичесткото състояние.


На подписването на споразумението, гости бяха Елена Нонева - председател на Политическо Движение Социалдемократи, Костадин Паскалев - председател на коалиционния съвет на "Левицата", Румен Петков - председател на партия "АБВ" и Михаил Миков. На събитието присъства и областния председател на Политическо Движение Социалдемократи Калоян Иванов.


"Справедливост за Видин" е широка местна коалиция, която ще участва в местните избори и ще издигне кандидат за кмет на Община Видин и листа за общински съветници, както и кандидати за кметове на кметства.


По-късно, Елена Нонева и представителите на коалицията посетиха земеделските производители от област Видин, които протестират срещу условията, в които е поставен да работи целия бранш. Протестът им е част от националния протест на земеделците и зърнопроизводителите.




30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page