top of page
  • Снимка на автораПДС

Мирослав Минев е новият председател на МПДС


Мирослав Минев беше избран за лидер на Младежката организация на Политическо Движение Социалдемократи. Той е на 34 години от гр. Хасково. Бакалавър е по "Начална училищна педагогика и чужд език". В момента завършва магистратура по "Социален мениджмънт на социалните организации". Работи като брокер на недвижими имоти. Занимава се с консултиране и анализиране на пазара на недвижимите имоти. Владее английски и испански език.


Хасковлията беше избран за председател на МПДС по време на състоялата се в събота Национална младежка конференция на ПДС.


Младежите на ПДС си поставят за цел да бъдат дейни участници със собстени проекти в Европейската година на младежта на Европейския съюз, за каквато е обявена 2022 г. Организацията подготвя различни иницаитиви, свързани с екологията, образованието и градската среда.

Един от първите проблеми, които младежите ще разгледат е въпросът с обезлесяването в България. В "Седмицата на гората", празник, който се чества всяка година през април, МПДС ще се включи в традиционните мероприятия по залесяване със собствена инициатива.


224 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page