top of page
  • Снимка на автораПДС

Кампанията на „Справедлива България“ в Русе беше открита


Кандидатите за народни представители от Коалиция „Справедлива България“ в 19 МИР - Русе дадоха начало на предизборната си кампания в събота – 3 септември в 11 часа в църквата „Всех Святих"“ в присъствието на Председателя на ПД Социалдемократи Елена Нонева.


След това кандидатите, заедно с членове на ПДС и симпатизанти на коалицията, поднесоха цветя пред Паметника на Свободата с пожелание здраве и успех.

Преди това Елена Нонева се срещна с членовете на Областния съвет на ПДС и с кандидат-депутатите.


Коалиция „Справедлива България“ обединява три партии - ПП ПД Социалдемократи, ПП Обединена Социалдемокрация и ПП „КОЙ – компетентност, отговорност и истина“. Коалицията ще бъде с номер 6 в интегралната бюлетина.


Ние сме за сериозна и дълготрайна социална програма за насърчаване на раждаемостта в България, както и по-добра политика за младите семейства, защита на трудовите права на родителите като част от решаване на най-големия проблем – демографската криза.


Убедени сме, че българският народ се нуждае от социална справедливост, справяне с бедността, излизане от социалната и здравна криза. Ние сме за защита на селското стопанство и хранително-вкусовата промишленост, за повишаване на доходите. Запазване и популяризиране на българската култура, подобряване на образованието.

Ще сме непримирими към забравилата се политическа мафия и корупцията.

Ще работим за запазване на мира в страната. Да не се разполагат чужди войски, въоръжения и военни бази на наша територия.


Ще работим за Справедливостта, която ни беше отнета от задкулисието!


Време е да се обединим! За „Справедлива България“!






Листа на "Справедлива България" в 19 МИР - Русе:

  1. Румянка Пейкова Пейкова

  2. Пламенка Георгиева Ангелова

  3. Дилбер Шерафидинова Мехмедова

  4. Валентин Дочев Дочев

  5. Милена Петрова Карачорова

  6. Венцислав Димитров Коев

  7. Гергана Георгиева Маркова

  8. Ангел Борисов Калчев

44 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page