top of page
  • Снимка на автораПДС

Призоваваме за широки преговори за мир


Политическо Движение Социалдемократи призовава за бързо решение за започване на широки мирни преговори между НАТО, Украйна и Русия под егидата на ООН. Заедно със започването на преговорите, да спрат всякакви военни действия на украинска територия, а Русия да предприеме поетапно изтегляне на войските си от Украйна, като гаранция, че те не се водят под военен натиск.

Този конфликт не може да бъде решен по пътя на войната и мерки, които водят до нарастване на напрежението. Не трябва да позволим, спиралата на военния конфликт да засмуче целия свят и да унищожи бъдещето на човечеството. Единственото спасение е връщането на всички на масата на преговорите. На ход отново трябва да бъде дипломацията.

Мирът и международният правов ред е екзистенциално важно да бъдат възстановени. Светът трябва да осъди всяка война, заедно с причините довели до нея.

Казваме НЕ на войната!


101 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Избиването на мирни цивилни хора е престъпление срещу човечеството

Позиция на Политическо Движение Социалдемократи След атентата в концертната зала „Крокус сити“ край Москва, жертвите и ранените са стотици невинни граждани. Подобни зверства трябва да бъдат осъдени на

Comments


bottom of page