top of page
  • Снимка на автораПДС

Обръщение на Севда Реджеб – кандидат за народен представител от ДобричСкъпи сънародници, уважаеми избиратели, отново сме изправени пред избор. Доверието в партиите, демокрацията и досегашните политици е разклатено. Всеки поема ангажимент към обществото, но така и не го изпълнява. Резултатите са повече от ясни. Дълбока политическа криза, висока инфлация, демографска криза, висока смъртност и много други негативни последици. 

 

Необходимо е стабилно правителство с ясни приоритети, национална стабилност и просперитет. Коалиция "Левицата!" е в нов широк формат. В листите ни има нужните хора - експерти, професионалисти и доказали се личности. Всички те застават пред Вас със своята визия и конкретен план за изход от тази нестабилност. Имаме ясна платформа.

 

Уважаеми жители и приятели от област Добрич, за мен е чест, както и голяма отговорност да застана пред Вас и да искам доверието Ви!

 

Казвам се Севда Реджеб, инженер и представител на малкия частен бизнес. Ежедневно се сблъсквам, както и вие, с предизвикателствата за оцеляване и достоен живот в североизточния край на България. Познавам и споделям проблемите на нашата житница Добруджа. Те са много, но ги обобщава в няколко основни: безработица и обезлюдяване на малките населени места.

 

От ключово значение за развитието на Добрич и областта е привличането и увеличаването на инвестициите в региона, за да се отворят нови работни места. Ще работя за това, ако бъда избрана за народен представител в следващия парламент. Давам си сметка, колко трудно се привличат големи инвестиции в райони, където развитието е спряло или върви надолу, но решение има и то е свързано с правилна регионална политика и стимули за местните фирми и локалните поделения на големия бизнес.

 

Като представител на нежното крило на левицата, ще се боря активно за политиките, свързани с по-добро интегриране и по-добър живот на жените. Самата аз съм председател на Федерацията на женските клубове в Политическо Движение Социалдемократи и познавам добре проблемите, с които се сблъскват те в ежедневието си – от подлагането им на насилие, през предизвикателствата на майчинството до трудностите пред професионалната им реализация.

 

Искрено се надявам да направим мъдрия и правилен избор на 9 юни!

 

За Севда Реджеб може да гласувате в Добрич с №19 в интегралната бюлетина и лична преференция №105.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

43 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page