top of page
  • Снимка на автораПДС

Обръщение на Мартин Динков – кандидат за народен представител от СилистраСкъпи сънародници, казвам се Мартин Динков и съм на 23 години. Роден съм в гр. Силистра. Завършил съм Медицински Университет - Варна със специалност „Зъботехника“. След множество предложения за работа в други градове, избрах да се върна в родното си място. Искам да се реализирам тук, защото това е моя дом. Тук е моето семейство. По време на моето обучение се занимавах активно и с кик бокс, като извоювах три медала, от които един златен и два бронзови. Обичам разходките с моя верен другар кучето ми из прелестите на моята любима Силистра.


С болка наблюдавам как моите връстници заминават в големите градове, като търсят по-големи възможности за реализация и доходи, затова и ще се боря условията тук да се подобрят и те да се завърнат в родния ни град. Друга моя важна цел е подобряване на лошото здравеопазване, което в момента е търговия със здравето на пациента. Огромен проблем са непропорционалното разпределение на здравните услуги в България, което води до липса на добри специалисти и модерни здравни центрове в по-малките населени места. Силистра е пример за това. Много сериозна и целенасочена политика е необходима в това отношение, за да се промени положението. Ще работя за повече финансиране, което да бъде целенасочено, както и за по-голям контрол на разходите в здравеопазването. Ще се боря за увеличаване на клинични пътеки. Необходимо е подобряване на болничната помощ, а извънболничната дейност има нужда от сериозни реформи. Крайно време е профилактиката и рехабилитацията да станат приоритет в нашето здравеопазване. Вярвам, че с образованието и компетенциите, които имам ще бъда полезен и ще изпълня целите си. Пътят е дълъг, но ние като държава трябва да направим първите крачки към подобряване на системата.


За мен, представител на народа е фраза, която е изпълнена с дълбок смисъл и отговорност. Депутатите никога не бива да забравят, че това не е назначение на работа, а доверие, което хората делегират, за да бъдат защитени техните интереси. Един народен представител трябва да има само един интерес и това са интересите на неговите избиратели. Ако бъда избран ще се водя изцяло от това верую, защото всички ние, които искаме вашето доверие, трябва да го оправдаваме с дела.


Вярвам, че заедно можем да променим бъдещето си!


Благодаря на областния председател на Политическо Движение Социалдемократи за гр. Силистра, както и на Коалиция "Левицата!" за възможността да бъда полезен на моите съграждани!


Ако моите цели са и вашите, моля гласувайте с №19 и преференция №104.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

35 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page