top of page
  • Снимка на автораПДС

Обръщение на Койчо Койчев – кандидат за народен представител от Стара ЗагораЗдравейте скъпи сънародници, казвам се Койчо Койчев на 47 години. Кандидат съм за народен представител от Стара Загора на Коалиция „Левицата!“. Завършил съм средното си образование в Горна Оряховица в Средно сержантско железопътно училище. От там тръгна моята любов и отдаденост на железопътния транспорт. След средното си образование завърших магистратура по специалността „Икономика и управление на транспортна фирма“ във ВТУ „Тодор Каблешков“ в София. В момента работя в БДЖ – Товарни превози в Пловдив като локомотивен диспечер. Трудовият ми стаж е над 26 години. Семеен съм.


Аз съм човек на наемния труд и като такъв, смятам, че правата на работещите хора в България не са достатъчно добре защитени. Това е основният приоритет, по който ще работя, ако бъда избран в следващото Народно събрание. Ниското заплащане на труда у нас постоянно възпроизвежда работещи бедни в много сектори на българската икономика. Този проблем е особено наболял в българските железници. Виждам хилядите мои колеги с какви социални, трудови и лични проблеми се справят. Смятам да работя за подобряване на тяхното положение като условия на труд и заплащане. За мен е лична болка състоянието на железопътния транспорт в България. Този вид транспорт е ключов за развитите страни и ние трябва да се стремим към неговото бързо развитие. Това е най-удобния, евтин и сигурен транспорт, а ние близо 35 години нямаме адекватни планове за неговото модернизиране. Необходимо е да направим всичко възможно нещата да бъдат променени като железопътна и обслужваща инфраструктура, като влаков състав и като скорост на движение на този транспорт. Освен това, той е пряко свързан с националната ни сигурност.


Като ляв човек ще работя за достойни доходи – заплати и пенсии. Жизненият стандарт на хората е определящ за икономиката ни като цяло. За да постигнем това е нужно да се провежда чиста и ясна политика, а корупцията да бъде сведена до абсолютния минимум. Призовавам всички български граждани да гласуват на 9 юни, за да не изберем същата конфигурация в парламента, която ще продължи да произвежда същата политическа криза. България трябва да спре да затъва като държавно управление и като икономика.


Благодаря Ви за вниманието!


Може да гласувате за Койчо Койчев в Стара Загора с Бюлетина №19 и Преференция №105.

78 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page