top of page
  • Снимка на автораПДС

Мирослав Минев е новият председател на МПДС


Мирослав Минев беше избран за лидер на Младежката организация на Политическо Движение Социалдемократи. Той е на 34 години от гр. Хасково. Бакалавър е по "Начална училищна педагогика и чужд език". В момента завършва магистратура по "Социален мениджмънт на социалните организации". Работи като брокер на недвижими имоти. Занимава се с консултиране и анализиране на пазара на недвижимите имоти. Владее английски и испански език.


Хасковлията беше избран за председател на МПДС по време на състоялата се в събота Национална младежка конференция на ПДС.


Младежите на ПДС си поставят за цел да бъдат дейни участници със собстени проекти в Европейската година на младежта на Европейския съюз, за каквато е обявена 2022 г. Организацията подготвя различни иницаитиви, свързани с екологията, образованието и градската среда.

Един от първите проблеми, които младежите ще разгледат е въпросът с обезлесяването в България. В "Седмицата на гората", празник, който се чества всяка година през април, МПДС ще се включи в традиционните мероприятия по залесяване със собствена инициатива.


220 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Позиция на Политическо Движение Социалдемократи след излезлите скандални записи от заседание на Националния съвет на "Продължаваме промяната" Нашата родина се превръща в играчка в ръцете на безпринцип

bottom of page