top of page
  • Снимка на автораПДС

В Шумен отбелязаха Съединението и откриха кампанията на "Справедлива България"Днес, 137 години от Съдинението на България, водачът на листата в 30-ти МИР Шумен от Коалиция "Справедлива България" Сашо Кунев, заедно с останалите хора от листата откриха официално предизборната кампания. В честванията участваха Областния управител и кмета на град Шумен, които пожелаха успех на Справедлива България.


Кандидатите за народни представители от Справедлива България поднесоха венец и цветя пред паметната плоча в местността „Марашката кория“. Там през 1885 г. българската войска, начело с княз Алексaндър Батенберг, провежда учебни стрелби. На това място пратеници на Българския таен централен революционен комитет убеждават княза да оглави Съединението на Княжество България и Източна Румелия. На днешната дата се отбелязва и годишнината от създаването на първия полеви лагер на Българската армия, разположен край село Мараш.Листа на Коалиция "Справедлива България" в 30-ти МИР Шумен:


1. Сашко Димов Кунев

2. Гошо Минчев Ганев

3. Йоана Николаева Райчева-Лекова

4. Душко Добрев Петков

5. Асен Миленов Ангелов

6. Иван Найденов Найденов
324 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Позиция на Политическо Движение Социалдемократи след излезлите скандални записи от заседание на Националния съвет на "Продължаваме промяната" Нашата родина се превръща в играчка в ръцете на безпринцип

bottom of page